K PODZIMNÍMU KONCERTU HRADIŠŤANU

CZ  |  EN
Přejít na obsah

K PODZIMNÍMU KONCERTU HRADIŠŤANU

ROY BILLING – moderní marketing & event marketing
Published by RB v AKTUALITY · 2 Červenec 2020
Tags: HradišťanMercedesForumPrahakoncertyakce


Jak jsme již informovali, jarní koncert Hradišťanu s Jiřím Pavlicou se změnil v podzimní a uspořádáme ho s maximální péčí a ochranou všech návštěvníků, účinkujících i pořadatelského personálu, aktuální situaci a potřebná opatření proti šíření COVID samozřejmě sledujeme.


Jsme v souladu s profesní pořadatelskou metodikou NOCOVID (viz www.nocovid.cz), kterou vytvářejí, průběžně aktualizují a uplatňují profesionálové v oblasti event marketingu a pořadatelských službách (včetně souvisejících oborů) a kterou aktivně monitorujeme a účastníme se související profesní diskuze s našimi kolegy. Určitě však nechceme zatěžovat naše klienty, diváky a návštěvníky žádnými nadbytečnými opatřeními a omezeními. Proto je i tato metodika průběžně korigována. Zodpovědné, pečlivé, s rozumem i citem – takové byly, jsou a budou všechny naše produkce i komunikační projekty.

Prosíme návštěvníky tohoto koncertu i dalších našich akcí, aby se před koncertem zde a našem facebooku seznámili s aktuálními informacemi pro návštěvníky.

I nadále si na podzimní Hradišťan můžete zakoupit zbývající vstupenky:





Návrat na obsah